Magic wand 20 Fungsi Vibrator

Pondok Description:

Produk Kategori: AV Periode vibrator Rek: 1year Bahan: ABS + silicone Produksi Tempat ongguan Fungsi: massager Warna: hideung / ungu / pink Geter Tipe: 20 Geter modeu geter noise: 15 db ukuranana produk: 21 cm x 4.3 cm beurat net :: 167g Kasar Beurat ku pakét: 200g ngaropéa layanan: bisa ngaropéa kana rupa-rupa kelir / catu daya OEM: make AC ngecas 300mAh waktos litium Cas batré: 1,5 jam Pangiriman Time: 3-7 poé


  • FOB Harga: Negotiable
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Produk Kategori : AV vibrator   Periode Rek : 1year

    Bahan : ABS + silicone

    Produksi Tempat : Dongguan

    Fungsi : massager

    Warna : hideung / ungu / pink

    Geter Tipe : 20 modeu geter

    Geter noise : 15 db

    Ukuran produk : 21 cm x 4.3 cm

    beurat net :: 167g

    Beurat kotor ku pakét: 200g

    Jasa ngaropéa : Bisa ngaropéa kana rupa-rupa kelir / OEM

    catu daya: make AC ngecas 300mAh  litium  batré

    Ngecas waktos: 1,5 jam   

    Pangiriman Time : 3-7 poé


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali