Tentang Kami

koperasi

Anu urang?

Sweetoy teh gabungan tina kombinasi hiji perusahaan terpadu. Di dieu anjeun bisa nyieun rarancang Anjeun realistis tur sourcing nanaon jualan luhur kabeh sahandapeun hiji hateup.

Naon urang ngalakukeun?

Diadegkeun dina 2013, urang difokuskeun Industri sawawa passionately. Urang terang naon sells na ukur nyadiakeun gancang ngajual Toys kelamin kualitas luhur jeung produk nu patali, loba ekslusif mun Sweetoy. Simkuring gaduh rarancang bebas sarta tim R & D, anu baris nulungan ka custom brand Anjeun ti konsép, kitu ogé rarancang pakét luar. Anjeun kudu bébéja sababaraha kali yen pakét custom merlukeun sahenteuna 500pcs unggal model, unbeatable, urang jasa custom MOQ téh ukur 100pcs. salah No bisa ngalakukeun hal eta hadé. Simkuring boga dedicated, tim on leungeun pikeun mantuan meunang nu dimimitian, kantun ngadaptarkeun jeung anjeun bisa dagang dinten anu sami. Mun anjeun merlukeun hidayah atanapi nasehat kami tiasa nawiskeun yen teuing, éta kabéh bagian tina jasa nu.

Naon ngajadikeun jasa kami jadi alus?

Urang gampang ngagunakeun fitur ramatloka tur ngundeur katalog PDF bakal nulungan urang brows sadaya item langsung. Teu kedah ngirim panalungtikan sarta ngantosan loba teuing patarosan dina mulang. Kantun ngadaptarkeun kalawan ngaran perusahaan tur email bakal ngahemat kavling waktos.

Award Service Unggul - Simkuring reueus bisa nyadiakeun layanan impeccable ka konsumén urang na jadi diganjar pikeun eta teuing! Ngadaptarkeun rekening kiwari ngalaman naon ngajadikeun klien urang. kali pangiriman urang téh ngan saukur Bursa unbeatable items-- Dupi ngilikan kaluar dina 1-3 Days Adat Item - Tiasa ngilikan kaluar panggancangna di 7-10 poé. istilah dagang téh gumantung kana anjeun, EXW, FOB, CIF, DDU ... Kabéh aya. Undeuran pikeun situs anjeun - boga situs web? Kaca undeuran kami ngandung eupan data jeung gambar pikeun mantuan mulasara situs anjeun.

pabrik

01-Factory
03-Wagub
11
05-Lab
08
12-Gudang