Naon urang ngalakukeun?

Diadegkeun dina 2013, urang difokuskeun Industri sawawa passionately. Urang terang naon sells na ukur nyadiakeun gancang ngajual Toys kelamin kualitas luhur jeung produk nu patali, loba ekslusif mun Sweetoy.

 

Simkuring gaduh rarancang bebas sarta tim R & D, anu baris nulungan ka custom brand Anjeun ti konsép, kitu ogé rarancang pakét luar. Anjeun kudu bébéja sababaraha kali yen pakét custom merlukeun sahenteuna 500pcs unggal model, unbeatable, urang jasa custom MOQ téh ukur 100pcs. salah No bisa ngalakukeun hal eta hadé. Daptar

 

Simkuring boga dedicated, tim on leungeun pikeun mantuan meunang nu dimimitian, kantun ngadaptarkeun jeung anjeun bisa dagang dinten anu sami. Mun anjeun merlukeun hidayah atanapi nasehat kami tiasa nawiskeun yen teuing, éta kabéh bagian tina jasa nu.