Çfarë bëjmë ne?

E themeluar në vitin 2013, ne të përqëndrohet në industrinë e të rriturve me pasion. Ne e dimë se çfarë shet dhe vetëm furnizimin shpejtë shitjen e lodra seksi cilësi të lartë dhe produkteve të përafërta, shumë ekskluziv për Sweetoy.

 

Ne kemi dizajn të pavarur dhe R & D ekip, i cili do të ndihmojë për të zakonit markë tuaj nga një koncept, si dhe hartimin e jashtme paketë. Ju duhet të jetë i tha shumë herë se paketa me porosi kërkon të paktën 500pcs çdo model, unbeatable, shërbimi ynë porosi MOQ është vetëm 100pcs. Askush nuk mund të bëjë atë më të mirë. Sign up

 

Ne kemi një dedikuar, ekip në dorë për të ndihmuar të merrni filluar, thjesht regjistroheni dhe ju mund të jetë tregtare në të njëjtën ditë. Nëse ju jeni në nevojë për udhëzime apo këshilla, ne mund të ofrojmë atë shumë, kjo është e gjitha pjesë e shërbimit.