Што ќе правиме?

Основана во 2013 година, ќе се фокусира на возрасни индустрија страсно. Ние знаеме што се продава и само снабдување брза продажба на врвен квалитет на секс играчки и сродни производи, многу ексклузивни за Sweetoy.

 

Имаме независна дизајн и R & D тим, кој ќе ви помогне да сопствени вашиот бренд од концепт, како и надворешниот дизајн пакет. Вие мора да биде кажано многу пати дека сопствени пакет бара најмалку 500pcs секој модел, непобедлива, нашиот сопствен сервис MOQ е само 100pcs. Никој не може да го направи тоа подобро. Пријавете се

 

Имаме посветен тим на рака за да ви помогнат да започнете, едноставно се регистрирате и ќе може да се тргува со ист ден. Ако се наоѓате во потребата на насоки или совети, можеме да ви понудиме и тоа, сето тоа е дел од услугата.