Babagan awake dhewe

Corporation

Sing kita?

Sweetoy punika peserta saka kombinasi saka perusahaan terpadu. Kene sampeyan bisa nggawe desain nyata lan raw apa sales ndhuwur kabeh ing siji gendheng.

Apa maning?

Founded in 2013, kita fokus ing industri diwasa passionately. We ngerti apa sadean lan mung sumber cepet sade jinis Toys kualitas lan produk sing gegandhengan, akeh eksklusif kanggo Sweetoy. We kudu desain bebas lan tim R & D, sing bakal bantuan kanggo adat account saka konsep, uga desain njaba paket. Sampeyan kudu kakehan marang sing paket adat mbutuhake paling 500pcs saben model, unbeatable, kita layanan adat MOQ mung 100pcs. ora bisa apa luwih apik. We duwe darmabakti, tim ing tangan kanggo mbantu sampeyan miwiti, mung mlebu lan sampeyan bisa dagang ing dina sing padha. Yen sampeyan lagi ing mbetahaken panuntun dhumateng utawa saran, kita bisa kurban sing banget, iku kabèh bagéyan saka layanan.

Apa ndadekake layanan kita dadi apik?

Kita gampang kanggo nggunakake fitur-fitur situs lan ngundhuh Katalog PDF bakal mbantu Brows kabeh item langsung. Ora perlu kanggo ngirim panaliten lan nunggu akeh banget pitakonan ing bali. Mung mlebu karo jeneng perusahaan lan email bakal nyimpen persil saka wektu.

Award Service Menang - We lagi bangga bisa kanggo nyedhiyani layanan impeccable kanggo kita pelanggan lan diganjar iku banget! Mlebu kanggo akun dina kanggo nemu apa ndadekake kita klien. kaping kita pangiriman mung Stock unbeatable items-- Bisa kapal metu ing 1-3 dina Custom Item - Bisa kapal metu paling cepet ing 7-10 dina. istilah perdagangan sing gumantung ing sampeyan, EXW, FOB, CIF, DDU ... Kabeh sing kasedhiya. Downloads kanggo situs - Tak situs web? kaca downloads kita ngandhut feed data lan gambar kanggo njaga situs.

pabrik

01-Pabrik
03-Workshop
11
05-Lab
08
12-Warehouse