Apa maning?

Founded in 2013, kita fokus ing industri diwasa passionately. We ngerti apa sadean lan mung sumber cepet sade jinis Toys kualitas lan produk sing gegandhengan, akeh eksklusif kanggo Sweetoy.

 

We kudu desain bebas lan tim R & D, sing bakal bantuan kanggo adat account saka konsep, uga desain njaba paket. Sampeyan kudu kakehan marang sing paket adat mbutuhake paling 500pcs saben model, unbeatable, kita layanan adat MOQ mung 100pcs. ora bisa apa luwih apik. mlebu

 

We duwe darmabakti, tim ing tangan kanggo mbantu sampeyan miwiti, mung mlebu lan sampeyan bisa dagang ing dina sing padha. Yen sampeyan ana ing mbetahaken panuntun dhumateng utawa saran, kita bisa kurban sing banget, iku kabèh bagéyan saka layanan.